Friday, 19 April, 2024

Ομοσπονδία Τένις: Υποψηφιότητα Γκλαβά στις επικείμενες εκλογές

Ισχυρή δυναμική φαίνεται να αναπτύσσει η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Γκλαβά, παλαιού πρωταθλητή του τένις με λαμπρή καριέρα

στην Αμερική και την Ελλάδα στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Την υποψηφιότητα Γκλαβά και της ομάδας του φαίνεται να στηρίζουν πολλά και ιστορικά σωματεία από όλη τη χώρα τα οποία θέλουν να δουν αλλαγές στό χώρο του τένις ώστε να αξιοποιηθεί και η συγκυρία με τις μεγάλες επιτυχίες των Τσιτσιπά και Σάκκαρη που έχουν στρέψει τα φώτα προς το άθλημα.

Ο επί 25 χρόνια πρόεδρος Σπύρος Ζανιάς δεν έχει δικαίωμα υποψηφιότητας, αλλά όπως ο ίδιος διαδίδει επιχειρεί να πρωωθήσει την υποψηφιότητα ατόμου της εμπιστοσύνης του με στόχο να συνεχίσει να ελέγχει το χώρο, κίνηση που προκαλεί αντιδράσεις. Πολλά σωματεία θεωρούν ότι επί των ημερών του το άθλημα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που υπήρξαν, ενώ οι αλλαγές που έγιναν στον αθλητικό νόμο για τα αθλητικά σωματεία στοχεύουν ακριβώς σε αυτό, στο τέλος των πρακτικών των ισόβιων παραγόντων. Σύμφωνα με πληροφορίες το το υπουργείο Αθλητισμού στηρίζει τις κινήσεις νέων υποψηφίων, όπως αυτής του Θεόδωρου Γκλαβά, με σκοπό την ανανέωση των διοικήσεων στις ομοσπονδίες και την παύση των ισόβιων παραγόντων.
Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου