Wednesday, 24 April, 2024

Οριστικό: Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

Την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αποφάσισε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου, δεν θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου, με την επιτροπή της Ομοσπονδίας να λαμβάνει την εν λόγω απόφαση μετά από όλα όσα έγιναν από σήμερα το πρωί για το ζήτημα αυτό. Θυμίζουμε ότι η αστυνομία άναψε «κόκκινο» στη διεξαγωγή του τελικού στη Ριζούπολη, καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του, ενώ και ο Ολυμπιακός εξέφραζε την αντίθεσή του να γίνει το ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, αντιπροτείνοντας μάλιστα την έδρα της Ένωσης, το ΟΑΚΑ, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να αλλάξει η ημερομηνία.

Πλέον, η… μπάλα περνάει στα πόδια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τη Δευτέρα, 27 Ιουλίου, για τη νέα ημερομηνία και το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός, που έχει περάσει από χίλια κύματα. Η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων προς την Εκτελεστική Επιτροπή είναι για τις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και ώρα 21:00, όπου θα ισχύουν άλλα δεδομένα, μιας και τα ρόστερ των δύο ομάδων θα είναι αρκετά διαφοροποιημένα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου
Η Επιτροπή Εκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ απεδέχθη σήμερα την ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και αποφάσισε την αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που είχε προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε τόπο και χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με βάση τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου