Thursday, 28 March, 2024

Ο Ίκαρος Έδεσσας πρωταθλητής στο εφηβικό Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ

Η ομάδα Ίκαρου Έδεσσας την Κυριακή 17-2-2019 στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, στο Εφηβικό Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ κέρδισε άξια τον Αριστοτέλη Σκύδρας

μέσα στην κατάμεστη με φιλάθλους κόσμο έδρα του, στο κλειστό ΔΑΚ με 1-3 σετ και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Το παιχνίδι μεταξύ και των δύο ομάδων ήταν συναρπαστικό και στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από έναν αγώνα της Α1 κατηγορίας, με την ομάδα της Έδεσσας να κατακτά το πρώτο σετ με 17-25.


Το 2ο σετ πήρε η ομάδα της Σκύδρας 25-21. Η συνέχεια αυτού του συναρπαστικού αγώνα ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα του Ίκαρου να καταφέρει να κερδίσει τα άλλα δύο σετ επικρατώντας με ανωτερότητα κατακτώντας έτσι και τον τίτλο του πρωταθλητή!


Μετά το τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Σκύδρας έγινε η απονομή του Κυπέλλου των μεταλλίων και των αναμνηστικών στους νικητές στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. από τον Ταμία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) Ακριτίδη Βασίλειο.


Τα ΅Ιπτάμενα παλικάρια΅ του Ίκαρου πανηγύρισαν με χαρά με το κύπελλο, τα μετάλλια, σαμπάνιες και πυροτεχνήματα στον αύλειο χώρο εξωτερικά του γηπέδου σεβόμενοι τον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου.
Τα σετ του αγώνα: (17-25, 25-21, 22-25 14-25)
Σύνθεση ομάδων:
Ικαρος Έδεσσας, Προπονητής Νίκος Ρέτζιος: Ρέτζιος Αντώνογλου Κολικόπουλος Δάμος Τζώτζης Κυβελίδης Γάτσης Τολιόπουλος Πασχάλης Λέτσιος & Τεντζέρης
Ομάδα της Σκύδρας, Προπονητής Δημήτρης Χριστοφορίδης: Χύσα Μίχος Αγγελίδης Φράγκος Τσανακτσίδης Γαλλιός Λεονταρίδης Πορτοκαλίδης Κούτσικος Σεμερτζίδης Βελολάρι Δημητριάδης Δεβρελής και Σιδηρόπουλος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου