Tuesday, 16 April, 2024

Ο Αερωπός νίκησε τον Ζαφειράκη

Σε έναν αγώνα, βαθμολογικά αδιάφορο, που περισσότερο έμοιαζε με φιλικό παιχνίδι, ο Αερωπος Έδεσσας νίκησε τον Ζαφειράκη Νάουσας με το σκορ να γράφει 36-32!
Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν διακρίθηκαν οι άμυνες, αφού περισσότερη έμφαση δίνονταν στην επίθεση, ο Αερωπός (όπως πάντα) κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας ακριβώς τα ίδια γκολ του πρώτου ημιχρόνου (18+18) ενώ ο Ζαφειράκης παρέδωσε τα όπλα, σημειώνοντας 13 γκολ.
Ο Αερωπός, κάνοντας επίδειξη ικανοτήτων, έκανε και μία πρώτη πρόβα ενόψει και των play offs.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο παιχνίδι θα είναι με τον Ολυμπιακό.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, που παραβρέθηκε στον αγώνα, μετά το τέλος του, πήγε στα γραφεία του ΔΣ, και συνεχάρη τον Πρόεδρο της ομάδας Θωμά Μουμτζιδέλη, αλλά και τον Χρήστο Μαρίνο, που χρόνια τώρα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.
Θυμίζουμε, ότι ο Αερωπός, στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος (όμιλος του Βορρά) τερμάτισε στη δεύτερη θέση, έχοντας ήττες (2) μόνο από τον ΠΑΟΚ, γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να παίξει στα play offs, με τις ομάδες του Νότου.


Ο κ. Γιάννου δήλωσε ένθερμος φίλαθλος της ομάδας (δεν χάνει παιχνίδι εντός έδρας) και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.
Παράλληλα, παρέλαβε και το ημερολόγιο της ομάδας για το 2022.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου