Friday, 29 March, 2024

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας στην Α2!

Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα της 4ης μέρας του Τουρνουά ανόδου ανάμεσα στην ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας με την ομάδα της Λάρισας.
Σε ένα πραγματικά κατάμεστο γήπεδο οι παίκτες του Αριστοτέλη προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα και παίζοντας με πραγματικό πείσμα και πάθος έδειξαν από την αρχή ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα. Το παιχνίδι έληξε με 3-0 σετ με την απόλυτη κυριαρχία της ομάδας της Σκύδρας, μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα από τους θεατές που έγιναν ένα μαζί με τους παίκτες, πανηγύριζαν έξαλλα και ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα σε κάθε πόντο μέχρι και το τελικό 25-8 του 3ου σετ.


Η αυλαία των αγώνων ανόδου βόλεϊ έπεσε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας.


Τελευταία αναμέτρηση ήταν αυτή του Αριστοτέλη Σκύδρας με τον Άρη, που δεν είχε βαθμολογική σημασία καθώς και οι δύο ομάδες κέρδισαν την άνοδο.
Αυτό όμως δεν πτόησε τους παίκτες, που ικανοποίησαν τους φιλάθλους που γέμισαν για μια ακόμη μέρα τις κερκίδες, με τον Άρη να σημειώνει νίκη γοήτρου με 3-0 σετ.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του Αριστοτέλη, Μπάμπης Βενετικίδης, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και παράλληλα μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε τιμητική απονομή στον πρώτο τεχνικό της ομάδας τον Δημήτρη Σταματίου που ήταν και ο πρώτος προπονητής του νυν τεχνικού Δημήτρη Χριστοφορίδη.
Συγκινημένος ο Τάκης Χριστοφορίδης, ευχαρίστησε τον δάσκαλο του και του πρόσφερε και την επετειακή φανέλα της ομάδος για τα 50 της χρόνια.


Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, έγιναν απονομές στους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών των 5 ομάδων.
sportsup.gr από Χαρά Ματεντζόγλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου