Friday, 19 April, 2024

Ο Β. Μπίκας ο νέος Αρχιδιαιτητής της νέας ΚΕΔ

Μπορεί Παναθηναϊκός και ΕΠΟ να βρίσκονται σε «πόλεμο» εδώ και καιρό, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τις δύο πλευρές από να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να βρουν μία λύση για τους πίνακες διαιτησίας στο νέο πρωτάθλημα

Αυτό ήταν το κυρίαρχο θέμα στη συνάντηση του Χρήστου Παναγόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει ότι έχει σχέση με ΕΠΟ, ΚΕΔ κτλ, με τον Γιώργο Γκιρτζίκη την Τρίτη το μεσημέρι.

Ο εκπρόσωπος του «τριφυλλιού», συνοδευόμενος από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να αλλάξει την σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, βάζοντας ένα πρόσωπο που θα είναι κοινής αποδοχής και από τις δύο πλευρές.

Αυτό το πρόσωπο, πιθανότατα ακούει στο όνομα του Γιώργου Μπίκα, τον οποίο μάλιστα είχε προτείνει δημοσίως και ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Στη συνάντηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης απευθυνόμενος στον Χ. Παναγόπουλο είπε : «Είμαι θετικός σε αλλαγή της ΚΕΔ»!

Πληροφορίες από το ραντεβού ΕΠΟ – Παναθηναϊκού (Γκιρτζίκη – Παναγόπουλου και Κωνσταντίνου) αναφέρουν ότι θα υπάρξει πρόσωπο κοινής αποδοχής ως αρχιδιαιτητής στην ΕΠΟ.

Οι πέντε που πρότεινε ο Παναγόπουλος για τη νέα ΚΕΔ στον Γκιρτζίκη είναι οι Μπίκας, Τεροβίτσα, Καλύβας, Παπαδάκος και Σταθόπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του site μας, η ΕΠΟ θα προτείνει ως αρχιδιαιτητή τον Μπίκα, για να υπάρξει συμφωνία και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να σπάσει ο πάγος μεταξύ των.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι ζήτησαν από τον κ. Γκιρτζίκη την αντικατάσταση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη και των άλλων μελών.

Επίσης ζήτησαν η οικογένεια Βασσάρα ( ο Κύρος και η σύζυγος του Ντέπυ) να μην έχουν καμία σχέση με τη διαιτησία. Στο κομμάτι αυτό υπήρξε αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ, αλλά και ο Παναθηναϊκός ήταν κάθετος στην πρόταση του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τους ενημέρωσε ότι θα γίνουν αλλαγές στη διαιτησία, στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, στα υπαλληλικά και στις Ενώσεις, στη διαχείριση των εσόδων και τη μείωση των δαπανών και γενικά θα γίνουν ανακατατάξεις μετά την επανεκλογή του στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Β. Μπίκας ο νέος Αρχιδιαιτητής της νέας ΚΕΔ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου