Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Εδεσσαικός καλωσορίζει τον Τάσο Ταουσιάνη, αποχαιρετά τον Πούπη

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Τάσου Ταουσιάνη.Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός

που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα χρώματα της ομάδας μας αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή για φέτος, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Με καταγωγή από τα Εσωβαλτα ανθρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του ΠΑΟΚ ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Απόλλων Αρναίας, Αλμωπο Αριδαίας, Νίκη Βόλου και Θύελλα Σαρακηνών.
Στις πρώτες του δηλώσεις o Τάσος τόνισε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην μεγάλη οικογένεια του Εδεσσαϊκου. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε όλοι μαζί αυτό που αρμόζει στον Εδεσσαϊκο, να είναι στις υψηλότερες κατηγορίες.Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της.
Παρελθόν αποτελεί από τον Εδεσσαϊκό ο Βασίλης Πούπης

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν και οι δύο πλευρές τελικά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι η διοίκηση των Πράσινων έκανε δεκτή την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει στον Εδεσσαϊκό. Ο Εδεσσαικός τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του όλα τα προηγούμενα χρόνια και εύχεται στον Βασίλη καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στο νέο σταθμό της καριέρας του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου