Friday, 19 April, 2024

Ο Θωμάς Γκαρακλίδης στον ΑΣ Γιαννιτσά

Την πρώτη μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η ομάδα των Γιαννιτσών (προηγήθηκαν 6 μεταγραφές ταλαντούχων παικτών)

που απόκτησε τον έμπειρο αμυντικό Θωμά Γκαρακλίδη. Ο έμπειρος αμυντικός έχει γεννηθεί στις 23 Μαΐου του 1989. Έχει ύψος 1,80m και βάρος 76Kg.
Ο έμπειρος παίκτης με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ξεκίνησε από Ακαδημία των Γιαννιτσών, ακολούθησαν ο Μ. Αετών Παραλίμνης, ο Εδεσσαϊκός (Δ’ Εθνική) και η Νίκη Πολυγύρου (Δ’ Εθνική). έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο έχοντας 8 συμμετοχές στην Super league με τα χρώματα της Δόξας Δράμας. Επίσης αγωνίστηκε στις ομάδες: Έβρου Σουφλίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα, Εργοτέλη και Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.
Συνολικά μετρά πάνω από 150 παιχνίδια στις Εθνικές κατηγορίες με 8 στην Super league, 46 στην Β’ εθνική, πέρσι αγωνίστηκε στην Γ’ εθνική με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού.
Η ομάδα των Γιαννιτσών όπως υποσχέθηκε στο φίλαθλο κοινό της περιοχής, από σήμερα θα ανακοινώνει σταδιακά την απόκτηση έμπειρων παικτών, με θητεία σε εθνικές κατηγορίες, η μεταγραφή του Θωμά Γκαρακλίδη, είναι η πρώτη από τις 10 που θα ανακοινωθούν από τον σύλλογο της Πέλλας.
Η μεγάλη οικογένεια των Γιαννιτσών, καλωσορίζει τον Θωμά στη γενέτειρα πόλη του και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου