Friday, 29 March, 2024

Ο Κριστιάνο «καθαρίζει» και την Ατλέτικο, έχει τύχη το Over στο Κάουνας

Ο Ολυμπιακός δίνει κομβικό παιχνίδι στη Λιθουανία για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στην Ευρωλίγκα, ενώ στο Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης

για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέρχεται από επική εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ (12/3, 3-2), καθώς πέτυχε τρία γκολ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, αναμένουμε τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Δείτε το πλήρες προγραμμα play off 2022

  1. Zαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός (20:00)

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Κάουνας κόντρα στον «κακό του δαίμονα», τη Ζαλγκίρις. Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από «κακή» ήττα στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου (90-75), αλλά παραμένουν στην τετράδα και κρατούν στα χέρια τους το πλεονέκτημα έδρας. Η λιθουανική ομάδα μπορεί να είναι εκ των ουραγών, αλλά έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στη διοργάνωση, έχοντας επικρατήσει, μεταξύ άλλων, των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα εντός έδρας. Μάλιστα, προέρχονται από τη νίκη κόντρα στους Καταλανούς (91-84) και η αυτοπεποίθησή τους είναι στα ύψη.

➥Η Ζαλγκίρις έχει σούπερ ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό της. Ο Ολυμπιακός, αν παίξει όπως στο Βερολίνο, θα το πληρώσει. Οι ομάδες μπορούν να ξεπεράσουν τους 74-75 πόντους και να επιβεβαιώσουν το Οver 151,5 σε απόδοση 1.95.

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Μετά το 1-1 στην πρώτη αναμέτρηση, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στο «Ολντ Τράφορντ» με φόντο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς το σκορ στην ισπανική πρωτεύουσα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέρχεται από επική εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ, σκοράροντας και τα τρία γκολ στην εντός έδρας νίκη με 3-2. Πάντως, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και βλέπουν την Ευρώπη ως μονοπάτι επιτυχίας. Οι Μαδριλένοι, από την πλευρά τους, έχουν τέσσερις σερί νίκες στο ισπανικό Πρωτάθλημα, αλλά στη ρεβάνς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τον Ρονάλντο σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση, την ώρα που τα αγωνιστικά νέα τις Ατλέτικο δεν είναι ενθαρρυντικά για τον επαναληπτικό. Επιλέγουμε τον άσο και λόγω έδρας σε απόδοση 2.15.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου