Saturday, 20 April, 2024

Ο Λέο Ζαμπά στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ – Αναμονή για Πούκι!

Λίγο μετά τις 23:00 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” η πτήση που μετέφερε τον Λέο Ζαμπά στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ και ο Ουκρανός μάνατζερ, Βαντίμ Σαμπλί, περίμεναν τον 20χρονο επιθετικό.
Μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που έγινε γνωστό το όνομα του Λέο Ζαμπά και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα με την πτήση που τον μετέφερε μέσο Μονάχου να προσγειώνεται λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ.
Τον Ζαμπά ο οποίος συνοδευόταν από τους δυο εκπροσώπους του, υποδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αλλά και ο Ουκρανός μάνατζερ, Βαντίμ Σαμπλί ο οποίος είναι και εκπρόσωπος του Χατσερίντι.
Ο διεθνής επιθετικός, που ήταν στην ίδια πτήση με τον Πέντρο Ενρίκε, αναμένεται την Πέμπτη να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ενώ δεν αποκλείεται να πάρει μέρος και στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.
“Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και ότι παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα, όπως έκανε και την περσινή χρονιά. Ο μεγάλος στόχος είναι η Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή έχω δεχθεί άπειρα μηνύματα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θέλω να τους ευχαριστήσω. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Για μένα είναι ένα βήμα στην καριέρα μου κοιτώντας το μέλλον γιατί ο ΠΑΟΚ μου προσφέρει την συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις” ανέφερε ο Λατινοαμερικανός.
Ενρίκε: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Την πρόθεσή του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Πέδρο Ενρίκε κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη,
Ο 28χρονος εξτρέμ του… δικεφάλου του βορρά ήταν στην ίδια πτήση με τον Λέο Ζαμπά και μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη: «Νιώθω πολύ…καυτός που γύρισα, αλλά θα πρέπει να το δούμε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θέλω να μείνω στην ομάδα», σχολίασε αρχικά.
Για το αν έχει εικόνα από τον ΠΑΟΚ καθώς ήταν δανεικός: «Δεν έχει σημασία πόσο μακριά είσαι, μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα πλέον από το ίντερνετ. Είδα πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τώρα θέλω να μείνω εδώ. Είμαι χαρούμενος που γύρισα στη Θεσσαλονίκη».
Για τον Λέο Ζαμπά: «Ταξιδεύαμε μαζί πριν, τον είδα στο αεροπλάνο και τον ήξερα από πριν. Είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης».
Ακόμη πιο κοντά στον Πούκι ο ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ εντείνει τις προσπάθειες του για να κλείσει το συντομότερο δυνατόν τον Τέεμου Πούκι, αφού αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Ραζβάν Λουτσέσκου!
Μπορεί οι επαφές των «ασπρόμαυρων» να ήταν προχωρημένες στην υπόθεση του Πέδρο Κόντε, ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν, μετά την απίστευτη πρόταση των Αράβων της Αλ Νασρ προς τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αποκάλυψε το gazzetta.gr, για τον Πέδρο Κόντε, αλλά και τη σαφέστατη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Φινλανδό επιθετικό.
Ο ΠΑΟΚ κάνει τα πάντα για να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» τον Τέεμου Πούκι. Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, αλλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να προκύψει οριστική συμφωνία και να κλείσει η μεταγραφή. Κάτι που μπορεί να γίνει ακόμη και την Πέμπτη (21/6), αν ο Φινλανδός επιθετικός και η πλευρά του απαντήσουν θετικά στην πρόταση του «Δικεφάλου».
Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν το θέμα του επιθετικού προτού η αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία, αλλά χρονικά το θέμα μπορεί να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.
sport24 – gazzetta

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου