Saturday, 20 April, 2024

Ο Μάριος Σιαμπάνης πήρε για πρώτη φορά θέση στην καταγγελία δωροδοκίας του

Ο Μάριος Σιαμπάνης, τερματοφύλακας του Άρη, πήρε θέση μέσω των social media για την υπόθεση καταγγελίας
για δωροδοκία πριν τον αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σιαμπάνης αναρωτήθηκε αν φταίει που προχώρησε στην καταγγελία, τόνισε πως δε θα λυγίσει και τόνισε πως καθιστά υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε αυτόν και στην οικογένειά του, χωρίς να ξεκαθαρίσει ποιους εννοεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάριου Σιαμπάνη:

“Έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένεια μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φθηνά και άνανδρα; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατέψει, να δίνει τα συμβόλαια μου για να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στην διεύθυνση μου ο οποιοσδήποτε;
Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια μου ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας είναι να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.
Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι’ αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται.

ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου