Thursday, 28 March, 2024

Ο Μέσι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα

Η φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα τελικά επιβεβαιώνεται

Ο Αργεντινός μάγος την μπάλας κοινοποίησε στην διοίκηση του συλλόγου την απόφαση του να φύγει άμεσα από την ομάδα σύμφωνα με ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του, ωστόσο η διοίκηση Μπαρτομέου έχει βαλθεί να κάνει την ζωή του θρύλου του συλλόγου δύσκολη…
Η δυσαρέσκεια του Μέσι που τελικά τον οδήγησε στην αποχώρηση από τον σύλλογο οφείλεται στην διοίκηση του συλλόγου από τον Πρόεδρο Μπαρτομέου, ο οποίος με τα τεράστια λάθη και τον εγωισμό του έχει οδηγήσει έναν από τους σπουδαιότερους συλλόγους όλων των εποχών στην παρακμή. Νεποτισμός, αναξιοκρατία, εγκληματικά λάθη στον σχεδιασμό και τις μεταγραφές είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες τις οποίες προσάπτουν οι οπαδοί της Μπάρτσα στον πρόεδρο του συλλόγου. Για τον Λιονέλ Μέσι το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε μετά την εξευτελιστική ήττα της Μπαρτσελόνα απο την Μπάγερν Μονάχου με Σκορ 8-2 στα προημιτελικά του φετινού Champions League.
Ωστόσο η αποχώρηση του αργεντινού από τον σύλλογο δεν θα έχει γρήγορο ή ήρεμο τέλος. Σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Σούπερ Σταρ υπάρχει όρος που του επιτρέπει να φύγει στο τέλος της κάθε σαιζόν από τον σύλλογο εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος χωρίς να μπορεί να τον εμποδίσει η ομάδα, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου έχει ερμηνευτικές διαφορές με την πλευρά του Λέο Μέσι αναφορικά με το τι σημαίνει τέλος της σαιζόν.
Παραδοσιακά μία ποδοσφαιρική σαιζόν τελειώνει τον Ιούνιο στην Ισπανία, ωστόσο φέτος λόγω του κορονοϊου η σαιζόν για την Μπαρτσελόνα τελείωσε τον Αύγουστο λόγω της αναβολής που υπήρξε στο Champions League. Η διοίκηση ισχυρίζεται πως το τέλος της σαιζόν σημαίνει «Ιούνιος» ενώ η πλευρά του Μέσι θεωρεί πως η φετινή σαιζόν αποτελεί εξαίρεση καθώς παίχτηκαν αγώνες μέχρι και τον Αύγουστο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια εκτός εάν υπάρξει κάποιο πραξικόπημα κατά της τωρινής διοίκησης ή αν κάποιος τρίτος σύλλογος πάρει με μεταγραφή τον Μέσι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου