Saturday, 20 April, 2024

Ο Πέλκας στη Χαλ με 3,6 εκατομμύρια ευρώ

Παίκτη της Χαλ χαρακτηρίζουν πλέον πολλά τουρκικά ΜΜΕ τον Δημήτρη Πέλκα και σύμφωνα με αυτά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται

σύντομα να ανακοινωθεί από την αγγλική ομάδα.

Το απόγευμα μετέδωσαν πως υπήρξε νέα της επαφή με τη Φενέρμπαχτσε που δεν υπολογίζει τον 28χρονο διεθνή και πλέον από μερίδα των εκεί media γίνεται λόγος για συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών.

Μάλιστα το τηλεοπτικό δίκτυο A SPOR ανέφερε πως το κόστος της μεταγραφής θα ανέλθει στα τρία εκατομμύρια βρετανικές λίρες (σ.σ. περίπου 3,6 εκατομμύρια ευρώ).

Ο Έλληνας άσος της Φενερμπαχτσέ, σύμφωνα με τους Τούρκους ουσιαστικά έχει «κλείσει» στην αγγλική ομάδα. Ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρεται, το ποσό στο οποίο «κλείνει» το deal, φτάνει τα 3,6 εκ. ευρώ. Την ίδια ώρα έχει συμφωνηθεί και το ποσό που θα εισπράξει ο παίκτης για κάθε χρόνο συμβολαίου με την ομάδα της Championship. Επισημαίνεται παράλληλα από τους Τούρκους, πως για τον παίκτη έδειξε ενδιαφέρον και η Μπεσίκτας, αλλά ουσιαστικά μένουν μόνο οι υπογραφές για να ανακοινωθεί απ’ τη Χαλ.

Στο ενδεχόμενο που αποδειχθούν σωστές οι πληροφορίες που υπάρχουν στη γειτονική χώρα, τότε κερδισμένος θα βγει και ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» έχει κρατήσει 20% μεταπώλησης του Πέλκα. Οπότε σε αυτά τα επίπεδα, θα βάλει ένα καλό ποσό στα ταμεία του. Για την ακρίβεια λίγο πάνω από τις 700.000 ευρώ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου