Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πανιώνιος οδεύει προς Γ’ Εθνική – Ο ΟΦ Ιεράπετρας παίρνει τη θέση του στη Super League 2

Ο Πανιώνιος, λόγω των απροσπέλαστων οικονομικών προβλημάτων του, δεν θα καταφέρει να συμμετέχει ούτε στη Super League 2 τη νέα χρονιά και οδεύει προς τη Γ’ Εθνική.

Μέσα από ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας, έγινε γνωστό πως η ομάδα της Κρήτης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και πως ο Πανιώνιος χάνει τη θέση του στο πρωτάθλημα της Super League 2. «Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ
«Ο ΟΦΙ στη Β’ Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020. Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες. Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε τον Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ. Όμως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μη λέμε πάλι τα ίδια.

Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο μας, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στη Διοίκηση και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, προπονητές και παίκτες. Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα, ιστορική στιγμή για το Λασίθι».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου