Friday, 29 March, 2024

Ο Σέρχιο «Κουν» Αγουέρο τραυματίας από τροχαίο

Το ταξί που επέβαινε ο Σέρχιο Αγκουέρο με προορισμό το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με τον Αργεντινό να τραυματίζεται

στα πλευρά και να τίθεται νοκ άουτ για δύο μήνες.
Άσχημα μαντάτα για τη Μάντσεστερ Σίτι! Ο Σέρχιο Αγκουέρο θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες, καθώς υπέστη κάταγμα στα πλευρά, όταν ο οδηγός του ταξί που επέβαινε με προορισμό το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε μία κολόνα.


Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των “πολιτών” είχε ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη συναυλία του Κολομβιανού τραγουδιστή, Maluma. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον 29χρονο επιθετικό, ο οποίος θα λείψει από σημαντικές αναμετρήσεις της αγγλικής ομάδας τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Champions League.
O Αγκουέρο είχε αρχίσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, μετρώντας εφτά γκολ και τρεις ασίστ σε οχτώ συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για μία τεράστια απώλεια για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μέχρι μόνο με τον Γκαμπριέλ Ζεζούς για την κορυφή της επίθεσης.
sport24.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου