Saturday, 20 April, 2024

Ο Σταύρος Πλατσιώτας, από τη Ζέρβη Έδεσσας στην ΠΑΕ Ξάνθης!

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφή της καλοκαιρινή περιόδου

με τον Σταύρο Πλατσιώτα να μετακομίζει στην ΠΑΕ Ξάνθης.
Ο Σταύρος, με καταγωγή από τη Ζέρβη Έδεσσας, αγωνιζόταν στα τμήματα της ομάδος μας τα τελευταία δύο χρόνια, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας και κάνοντας πολύ καλές πορείες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας και στα ειδικά τουρνουά που συμμετείχε η ΑΑΓ (Ξάνθη, Τρίπολη, Αθήνα κλπ)
Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται κυρίως στα πλάγια, είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Διακρίνεται για την απίστευτη ταχύτητα που έχει, αλλά και για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.


Ως χαρακτήρας, όλοι που τον γνωρίζουν, προπονητές, καθηγητές, φίλοι και άλλοι, έχουν να λένε για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του και για την συνέπεια και την ταπεινότητα που τον διακατέχει τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σε θέματα του σχολείου αλλά και της ζωής γενικότερα.


Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συγχαρούμε την μητέρα του, Έφη Τζίγκα που μας τον εμπιστεύτηκε και που τον στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της και να ευχηθούμε στον Σταύρο ότι καλύτερο για το μέλλον του, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου