Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Eric Warden στον Αλμωπό

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Eric Warden.
Ο Eric Warden γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1992 στην Γκάνα και έχει ύψος 1.82. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Celta στην Ισπανία ενώ ο Φωκικός ήταν η ομάδα για την οποία ήρθε στην χώρα μας όπου πραγματοποίησε 27 συμμετοχές πετυχαίνοντας 11 γκολ. Εν συνεχεία, μεταπήδησε στον Λεβαδειακό και στον Ηρακλή Ψαχνών όπου είχε 30 συμμετοχές στις δύο ομάδες και 6 τέρματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΟΦΗ ήταν οι επόμενες ομάδες του γκανέζου επιθετικού ενώ πολύ καλές χρονιές πραγματοποίησε με την ομάδα της Καλλιθέας και της Σπάρτης. Τελευταίος σταθμός στη καριέρα του πριν φορέσει την φανέλα των κυανόλευκων ήταν η Luftetari της Αλβανίας.
Συνολικά, έχει πραγματοποιήσει 84 συμμετοχές και 14 γκολ στην Football League, 23 συμμετοχές και 7 γκολ σε επίπεδο νέων, 12 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, 4 συμμετοχές στην Superleague 1 και 5 στο πρωτάθλημα της Αλβανίας.
Ο Eric Warden θα είναι στην αποστολή της ομάδος, για πρώτη φορά, στον αυριανό αγώνα με τον Ποσειδών Μηχανιώνας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου