Thursday, 28 March, 2024

Πέλκας: Έκλεισε η μεταγραφή στη Φενέρ – “Μάχη” ΠΑΟΚ για τον αντικαταστάτη του

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε.

Εντός των επόμενων ωρών, αναμένεται να σφραγιστεί και επίσημα το deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, καθώς οι δύο ομάδες έχουν υπογράψει ήδη τη σχετική συμφωνία.
Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε η επιθυμία του Πέλκα να αλλάξει παραστάσεις κάνοντας νέο βήμα στην καριέρα του. Η απόφαση μόνο εύκολη δεν ήταν για τους ανθρώπους του Δικεφάλου, αλλά πάρθηκε ξεκάθαρα με γνώμονα το συμφέρον του ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε στον σύλλογο.
Μάλιστα, το ποσό του 1.6 εκατ. ευρώ που θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ, δεν ικανοποιεί ιδιαίτερα τη διοίκηση ούτε διορθώνει την οικονομική θέση της ομάδας.
Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς υπολόγισαν το γεγονός πως για δεύτερη φορά ήρθε μια πρόταση-ευκαιρία για τον Πέλκα προκειμένου να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του και η ομάδα δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία ενός παιδιού που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Δικέφαλο.
Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο ΠΑΟΚ είχε αρνηθεί τριπλάσια προσφορά για τον Πέλκα και με απόλυτο σεβασμό στην επιθυμία του, δεν θα μπορούσαν να του «κόψουν» εκ νέου το δρόμο.
Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ-όπως είναι λογικό- κινείται ήδη για αντικατάσταση του Πέλκα, γνωρίζοντας πως θα δώσουν «μάχη» με το χρόνο δεδομένου πως πέφτει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και οι δυσκολίες φαντάζουν μεγάλες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου