Tuesday, 19 March, 2024

Παιχνίδι με τις κάρτες (Vol. 3)

Διάβασε εδώ αναλύσεις και προγνωστικά για το euro 2021!

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης.

Και σήμερα θα ασχοληθώ με το Γιούρο αλλά και πάλι με ειδικό στοίχημα. Παιχνίδι λοιπόν με τις κάρτες Vol. 3, στον αγώνα Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία. Να ξεκαθαρίσω για μία ακόμα φορά πως η στατιστική δεν παίζει ούτε μπάλα, ούτε μπάσκετ και γενικά δεν «αθλείται», αλλά υπάρχει. Και όχι μόνο υπάρχει αλλά όλοι ανεξαιρέτως την ακολουθούν εκουσίως ή ακουσίως. Η άποψη μου είναι πως για την συντριπτική πλειοψηφία των ειδικών στοιχημάτων πρόβλεψη με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια δεν υπάρχει (εκτός σούπερ ελαχίστων εξαιρέσεων). Μόνο η στατιστική μπορεί να τα στηρίξει τέτοιου είδους επιλογές.

Στο συγκεκριμένο λοιπόν αγώνα βλέπω πως οι Ουκρανοί στα 14 τελευταία ματς έχουν δεχτεί σύνολο 14 κίτρινες και μία κόκκινη. Οι αγώνες αυτοί αφορούν το νυν Γιούρο, τα προκριματικά του μουντιάλ, το NationLeague και φιλικά. Δηλαδή μία ευρεία γκάμα αγώνων. Είμαστε λοιπόν στο μέσο όρο μία κάρτας. Αντίστοιχα οι Σκοπιανοί  στα 12 τελευταία ματς (αντίστοιχων θεσμών) έχουν δεχτεί 24 κίτρινες και δύο κόκκινες. Άρα μέσο όρο 2.

Ως τώρα έχω στο παιχνίδι με τις κάρτες 2/2 αλλά αυτό βέβαια δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Προφανώς δε βρήκα τη κότα με τα χρυσά αυγά ούτε ανακάλυψα το τροχό. Κάπου θα «στραβώσει». Μέχρι όμως να στραβώσει, έχω το δικαίωμα να ζητήσω αυτή τη συμφέρουσα, όπως κρίνω, απόδοση για περισσότερες κάρτες από πλευράς Σκοπιανών.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euro 2021 στο Foxbet.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου