Wednesday, 17 April, 2024

Παλεύει μέχρι τέλους

Σήμερα, το πρόγραμμα είναι… κουτσουρεμένο, καθώς έχουν προκύψει πολλές αναβολές στα παιχνίδια του Eurocup και του Basketball Champions League

Παρ’όλα αυτά, έχουμε ξεχωρίσει μία επιλογή από τον αγώνα της Μόρναρ Μπαρ με την Ουλμ.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Κάνε τώρα εγγραφή στην championsbet

Οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ καλά στο γήπεδό τους, έχοντας κάνει το 3 στα 3 στη διοργάνωση, ωστόσο, εν όψει του σημερινού αγώνα έχουν αρκετά προβλήματα. Εδώ και μια εβδομάδα, η Μόρναρ αγωνίζεται χωρίς τους Νίνταμ, Λάζιτς και Μπιέλιτσα, οπότε το rotation έχει περιοριστεί στους 8 παίκτες, γεγονός που θεωρώ ότι θα την επηρεάσει.

Η Ουλμ από την άλλη, έχει μόνο μία νίκη στα πρώτα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, αυτή της πρεμιέρας κόντρα στη σημερινή αντίπαλό της. Όλα τα άλλα παιχνίδια, όμως, τα έχει παλέψει, καθώς σε κανένα δεν έχει ηττηθεί με διαφορά μεγαλύτερη των 6 πόντων. Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς μπορεί ακόμα να διεκδικήσει την πρόκριση, αλλά αν θέλει να το πετύχει θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει νίκες.

Θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να περιορίσει τον γρήγορο ρυθμό που δίνει στα παιχνίδια της, στο γήπεδό της, η Μόρναρ και έτσι επιλέγω το combo του διπλασιασμού στο 2 (+8.5) & Under 170.5.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για το EuroCup στο Foxbet.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου