Friday, 19 April, 2024

Παντοδυναμία Γραμμένου, στη ΓΣ της ΕΠΟ – Δήλωση Ασ. Αντωνίου (video)

Με 56 ψήφους εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης Γραμμένου.
Ενισχυμένος παρά την ένταση των τελευταίων ημερών, βγαίνει ο Βαγγέλης Γραμμένος από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που είναι σε εξέλιξη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός, για άλλη μια φορά ήταν ο χαμένος και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι αποτελούν οριστικά παρελθόν, οι εποχές που είχε επιρροή στα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου.

Το τιμ της ΕΠΣ Πέλλας
Ο διοικητικός απολογισμός της νυν διοίκησης, έλαβε 56 ψήφους (επί συνόλου 69) ανάμεσα στις οποίες ήταν και η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι οι φίλα προσκείμενες στην Ένωση Ενώσεις, πριν από μία εβδομάδα αποχώρησαν από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανανέωση του συμβολαίου του Μέλο Περέϊρα.
Αντίθετα, «όχι» είπαν μόνο ο Ολυμπιακός, η ΕΠΣ Πειραιά, η ΑΕΛ, και οι ΕΠΣ Εύβοιας και Κέρκυρας.
«Παρών» δήλωσε η Λακωνία ενώ υπήρχαν και επτά απουσίες από τον Άρη, τη Λαμία, τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό, τον Πανιώνιο και τις ΕΠΣ Ηλείας και Θεσπρωτίας.
Ο Βαγγέλης Γραμμένος λοιπόν, μετά από μία δύσκολη χρονιά, όχι μόνο δεν έχασε έδαφος αλλά βγήκε και κερδισμένος αφού στη Γενική Συνέλευση πριν από ένα χρόνο είχε πάρει 54 ψήφους και τώρα πήρε δύο περισσότερους.

Ο αν. πρόεδρος της ΕΠΟ από την Πέλλα, Αστέριος Αντωνίου δήλωσε την ικανοποίηση του για την υπερψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού. Επικροτούνται οι προσπάθειες μας και μας δίνει δύναμη για να προχωρήσουμε χωρίς επιτροπές στη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σταματήσει η παραφιλολογία που πάει το άθλημα πίσω…”. 


Πληροφορίες από sdna

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου