Thursday, 28 March, 2024

ΠΑΟΚ: Ήρθε πρόταση για Τσόλακ – Αποφασίζει ο Μπότο και για τον Ίνγκασον

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ΠΑΟΚ καλείται να πάρει ο Ζοσέ Μπότο που σήμερα θα έχει μια κρίσιμη συνάντηση κορυφής προκειμένου να τρέξει ο σχεδιασμός του δικεφάλου.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής των ασπρόμαυρων έχει σηκώσει μανίκια επιθυμώντας να λύσει καυτά ζητήματα της ομάδας με τον χρόνο να πιέζει. Εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ κατά την περίοδο του Ιανουαρίου, ο Μπότο πρέπει να διαχειριστεί και τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της Μικράς Ασίας και αφορούν τους Αντόνιο Τσόλακ και Ίνγκι Ίνγκασον.

Για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό είναι γνωστό το ενδιαφέρον που έχει δείξει για την απόκτηση του η Τράμπζονσπορ η οποία, όπως είχατε διαβάσει από το Sportime κατέθεσε επίσημη πρόταση στους ασπρόμαυρους προκειμένου ο Ίνγκασον, που μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του να μετακομίσει στην Τουρκία. Όσον αφορά τον Κροάτη επιθετικό, επέστρεψε μετά τον άκρως επιτυχημένο δανεισμό του στην Σουηδία και την Μάλμε, με την φανέλα της οποίας κατάφερε να σημειώσει 19 γκολ και 3 ασίστ σε 40 αναμετρήσεις. Πλέον όμως έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και προπονείται υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τα επιτεύγματα του στην Σκαδιναβία να έχουν φέρει πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως ο Αντόνιο Τσόλακ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και σε περίπτωση που αγωνιστεί σε κάποια από τις επόμενες αναμετρήσεις του δικεφάλου, έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί και σε έναν τρίτο σύλλογο στην ίδια σεζόν καθώς ο ΠΑΟΚ διατηρεί τα δικαιώματα του Κροάτη ενώ στην Μάλμε αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ζοσέ Μπότο έχει πλέον στα χέρια του τις προσφορές και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει τις πωλήσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

Πηγή: sportime.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου