Saturday, 20 April, 2024

ΠΑΟΚ – Αερωπός 21-17

Επιστροφή στα δίποντα για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επικράτησε με 21-17 του Αερωπού για την έκτη αγωνιστική της handball premier.
Οι Θεσσαλονικείς μία εβδομάδα μετά την πρώτη του ήττα από τον Δούκας στο Δαΐς έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και έφτασε στη νίκη.
Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 10-5 με τον Αραμπατζή στο 23ο λεπτό.Ο Κοκώνης αύξησε τη διαφορά στα επτά τέρματα (12-5) προτού ο Κυριακού διαμορφώσει σεο 12-6 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αερωπού προσπάθησε να αντιδράσει. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κυριακού σε 15-12 κι ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω δίλεπτης αποβολής του Κυπραίου. Ο Γιόσμου έδωσε τη λύση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά ο Αερωπός μείωσε ξανά σε 16-13 προτού ο Πετρίδης δώσει ξανά προβάδισμα πέντε τερμάτων (18-13) για τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.
Η ομάδα της Έδεσσας κατάφερε να αντιδράσει ξανά και να μεώσει σε 18-16 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θεοδωρόπουλου τέσσερα περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Παλάσκας έδωσε τη λύση για τον ΠΑΟΚ (19-16) με τον Μαυροδουλάκη να μειώνει σε 19-17 δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Παλάσκας με πέναλτι και ο Κυπραίος διαμόρφωσαν το 21-17 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
sdna

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου