Saturday, 20 April, 2024

ΠΑΟΚ: Βαριά «καμπάνα» έως 8 αγωνιστικών για τα έκτροπα της Τούμπας

Το ματς με τον Άρη θα το πληρώνει για καιρό όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ, καθώς πέραν της ήττας στο αγωνιστικό επίπεδο, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα

λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης της Κυριακής, θα επιφέρουν βαριά τιμωρία στον δικέφαλο του Βορρά.
Έως και 8 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών μπορεί να επιβληθούν στον υπότροπο ΠΑΟΚ, που κλήθηκε -όπως αναμενόταν- σε απολογία με κατηγορητήριο-φωτιά, για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο ντέρμπι με τον Άρη.
Θα βρεθεί ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου το πρωί της Παρασκευής και θα δικαστεί για δύο αδικήματα. Αφενός, για ρίψεις αντικειμένων, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης και είναι πιθανόν να του επιβληθεί ποινή έως 2 αγωνιστικές, αλλά μπορεί να διπλασιαστεί, καθώς είναι υπότροπος. Αφετέρου, για την είσοδο οπαδών και τα επεισόδια (βιοπραγίες και φθορές) τα οποία προκάλεσαν, κινδυνεύοντας από 2 έως 4 αγωνιστικές.
Συνεπώς, στη χειρότερη περίπτωση, κινδυνεύει, θεωρητικά με ποινή έως 8 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά συνήθως όταν πρόκειται για πάνω από ένα αδίκημα γίνεται συμψηφισμός και επιβάλλεται μια ποινή σωρευτικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την κυβέρνηση για είσοδο μη εμβολιασμένων στην Τούμπα στο εν λόγω παιχνίδι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου