Friday, 29 March, 2024

ΠΑΟΚ είσαι! Πυρσοί 8 χλμ στη Θεσσαλονίκη με θέαμα-φωτιά! (vid)

Το δικό τους πάρτι έστησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε Παραλία και Κάστρα μερικές ώρες πριν το ιστορικό παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Λεβαδειακό

με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κάνει το δικό της σχόλιο.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγο μετά τη λήξη του τελικού στην Ιεράπετρα, «ξέσπασαν» σε πανηγυρισμούς και στην Θεσσαλονίκη, που προετοιμάζεται για την ιστορική ημέρα της Κυριακής, που θα «σφραγίσει» το πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο.
«93 χρόνια ΠΑΟΚ, η φωτιά συνεχίζει να καίει», ανέφερε το χαρακτηριστικό σχόλιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο twitter, για το μυθικό πάρτι που έστησαν οι οπαδοί του Δικεφάλου με αφορμή και τα γενέθλια των «ασπρόμαυρων».

Οπαδοί απλώθηκαν σε όλο το παραλιακό μέτωπο και στα κάστρα, δημιουργώντας μια σειρά περίπου οκτώ χιλιομέτρων από πυρσούς που πρόσφερε ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα! Επίσης, χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκε στους δρόμους και έκανε τη νύχτα μέρα, παίρνοντας μέρος σε ένα σόου που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η πόλη!
Παράλληλα, φώναξαν συνθήματα και πανηγύρισαν όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας τους στους τίτλους πρωταθλήματος έπειτα από 34 χρόνια!

https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/videos/298260914401167/

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου