Friday, 19 April, 2024

ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλό του

Στην έλλειψη έντασης και επιθετικότητας στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα που έριξε την ευθύνη στους παίκτες του για την εικόνα του πρώτου μέρους!

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και όπως αποδείχθηκε το πλήρωσε κόντρα στην Ομόνοια. Το τελικό 1-1 δεν αφήνει ικανοποιημένο το «δικέφαλο» και ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν αρκετά εκνευρισμένος μετά το ματς.
Ο Πορτογάλος, μάλιστα, είπε πως η ομάδα του… κοιμόταν στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς ένταση και τρεξίματα. Συμπληρώνοντας πως οι παίκτες του δεν πρέπει να έχουν αυτή την εικόνα για να φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα:
«Στο πρώτο μέρος κοιμόμασταν. Δεν είχαμε ένταση, επιθετικότητα κι αυτό τους λέω, πως όποιος θέλει να φορά αυτή τη φανέλα πρέπει να τρέξει τουλάχιστον το διπλό. Πρέπει να πιέσεις να έχεις επιθετικότητα. Το δείξαμε στο δεύτερο μέρος, σκοράραμε, μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο τέρμα, δυστυχώς όμως πετύχαμε μόνο ένα».
Η Γρανάδα με την εκτός έδρας νίκη της επί της Αϊντχόφεν πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον όμιλο του ΠΑΟΚ ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία για νίκη επί της Ομόνοιας. Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλο του Δικεφάλου.
Σε έναν όμιλο που δείχνει πολύ «ισορροπημένος», η ισπανική Γρανάδα με την ανατροπή – νίκη της στην Ολλανδία επί της PSV πήρε προβάδισμα στη βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που καλείται να πάρει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα μετά τη σημερινή απώλεια δύο εντός έδρας βαθμών εναντίον της Ομόνοιας.
Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον πέμπτο όμιλο του Europa League διαμορφώνεται ως εξής…
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Γρανάδα 3
2. Ομόνοια 1
-. ΠΑΟΚ 1
4. Αίντχόφεν 0
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η Αγωνιστική (22/10)
ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 (56′ Μουργκ-16′ Μποτεάκ)
Αϊντχόφεν-Γρανάδα 1-2 (45′ Γκέτσε-57′ Μολίνα, 67′ Ματσίς)
2η Αγωνιστική (29/10)
Oμόνοια-Αϊντχόφεν
Γρανάδα-ΠΑΟΚ
3η αγωνιστική (5/11)
ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν
Ομόνοια-Γρανάδα
4η Αγωνιστική (26/11)
Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ
Γρανάδα-Ομόνοια
5η Αγωνιστική (3/12)
Γρανάδα-Aϊντχόφεν
Ομόνοια-ΠΑΟΚ
6η Αγωνιστική (10/12)
Αϊντχόφεν-Ομόνοια
ΠΑΟΚ-Γρανάδα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου