Saturday, 20 April, 2024

ΠΑΟΚ: Η γκολάρα του Γιάννη Μιχαηλίδη από τα Γιαννιτσά και η σύγκριση με Ζουνίνιο!

Όπως αναφέρεται από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών που το ‘χει… φανερό καμάρι για τα αστέρια της: “Η καλή μέρα

συνεχίζεται για την ΑΑΓ και την πόλη των Γιαννιτσών, με τον δικό μας Γιάννη Μιχαηλίδη να πετυχαίνει το παρθενικό του (φανταστικό) γκολ στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Όλοι όσοι τον γνωρίζουν και τον έχουν δει να παίζει, ξέρουν ότι ο Γιάννης έχει τα καλύτερα πόδια με διαφορά στον ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε στην απίθανη εκτέλεση του φάουλ. Είμαστε σίγουροι για τον Γιάννη, ότι αυτό είναι μόνο η αρχή”.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης πέτυχε ένα τρομερό γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ντεμπούτο στα τέρματα με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο.
Συγκεκριμένα, στο 76ο λεπτό εκτέλεσε ένα φάουλ και έστειλε τη μπάλα στην πάνω γωνία του Γουάιλι, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης.
Μάλιστα, η εκτέλεση θύμισε παλιούς μεγάλους ποδοσφαιριστές, ενώ στο twitter τον σύγκριναν ακόμη και με τον… Ζουνίνιο!


Μιχαηλίδης: «Έτσι πήρα την απόφαση να εκτελέσω το φάουλ»
O Γιάννης Μιχαηλίδης, μίλησε για το τρομερό γκολ που πέτυχε από απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά και την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, στην κάμερα της Nova:
Για το γκολ που σημείωσε: «Δουλέψαμε την συγκεκριμένη φάση και βγήκε και στο παιχνίδι. Όταν ξεκινάς από τις ακαδημίες ο στόχος είναι να φτάσεις στην πρώτη ομάδα και να πρωταγωνιστείς όσο περισσότερο γίνεται. Βήμα-βήμα και με σκληρή δουλειά έρχεται και η ανταμοιβή. Είναι δύσκολο να πας στην πρώτη ομάδα από την Κ19, αλλά σε βοηθούν οι συμπαίκτες σου και όπως είπα πριν δουλειά με την δουλειά ανταμείβεσαι».
Για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ: «Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και τους εαυτούς μας, αλλά κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, τώρα κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης. Όταν προηγείσαι στο σκορ από τα πρώτα λεπτά έρχεται μια χαλάρωση, έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πάμε σε όλα τα γήπεδα για τη νίκη».
Για την παρότρυνση που είχε από τους συμπαίκτες του να εκτελέσει το φάουλ: «Ξεκίνησε από τον Ίνγκασον που με παρότρυνε να πάω να εκτελέσω το φάουλ, βοήθησε και ο Μαουρίσιο που πήρε την πρωτοβουλία να εκτελέσω εγώ το φάουλ. Είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά δουλεύουμε αρκετά, κάθε παιχνίδι είναι τρεις βαθμοί και κοιτάμε για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου