Friday, 29 March, 2024

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1: Θρίαμβος του Δικεφάλου και πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 σετ τον Ολυμπιακό στο “PAOK Sports Arena” και σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-2 από τον πρώτο αγώνα στο “Μελίνα Μερκούρη”

πανηγύρισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του League Cup. Θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα σε διπλά ματς.
Στα ημιτελικά του League Cup προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη νίκησε για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά με 3-1 σετ στο “PAOK Sports Arena” και συνεχίζει στη διοργάνωση. Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος είχε επιβληθεί 3-2 στον πρώτο αγώνα στο “Μελίνα Μερκούρη” απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, που έχασε για τέταρτη σερί φορά σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.
Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, πιο συγκεντρωμένος σε σημεία κλειδιά του αγώνα, έχοντας και τη στήριξη των φιλάθλων του που βρέθηκαν στο “Παλατάκι”, μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Ο Ούντρις έκανε πολύ καλό παιχνίδι για τους ασπρόμαυρους, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά παικτών όπως ο Πετρέας και ο Κουμεντάκης. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του League Cup τον Μίλωνα σε διπλά ματς και αναμφίβολα έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει.
Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν σταθερά μπροστά και το έκανε δικό του με 25-21, ενώ στο δεύτερο επέστρεψε από το 19-22 και το κατέκτησε με 25-23, κάνοντας το 2-0. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι κυνηγήσουσαν… τέσσερα συνεχόμενα σετ για να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης.
Κατέκτησαν το τρίτο με 25-23, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους, αλλά στο τέταρτο δεν άντεξαν από ένα σημείο και μετά, ο Δικέφαλος απομακρύνθηκε και το πήρε εύκολα με 25-18, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή του.
Τα σετ: 25-21, 25-23, 23-25, 25-18.

Καζάζης: «Δίκαια ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, είπε: «Μας έλειπε η ψυχή. Δείξαμε, ότι δεν είχαμε τη θέληση και μπήκαμε φοβισμένοι στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, χάσαμε ένα σετ που δεν έπρεπε να χάσουμε, δεν το συζητάω καν, στα κρίσιμα σημεία δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε. Δίκαια ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός, αυτό ίσως μας κάνει και καλό, για να προβληματιστούμε και να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε.
Μέσα από αυτά τα ματς βγαίνουν πολλά συμπεράσματα και είμαστε εδώ πέρα, όλοι μας, για να τα λύσουμε. Το τελευταίο διάστημα για την ομάδα μου δεν είναι πολύ καλό. Έχουμε ένα σερί από κακές εμφανίσεις, υπάρχει μία έλλειψη αυτοπεποίθησης, οπότε πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τέσσερις ομάδες φέτος που είναι πάρα πολύ καλές και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά κάθε αγωνιστική. Νομίζω αυτό συμβαίνει, δεν συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Εμείς κυνηγήσαμε πολλούς στόχους, είμαστε σε πολλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, τελικά δεν καταφέραμε αυτά που θέλαμε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου