Thursday, 28 March, 2024

ΠΑΟΚ: Ο ΑΣ παραχωρεί το κλειστό της Πυλαίας στην πολιτεία, στη μάχη κατά του κορονοϊού

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόφασή του να παραχωρήσει το ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο που βρίσκεται στην Πυλαία, στην Ελληνική πολιτεία για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.
Με ανακοίνωσή του, ο ΑΣ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την απόφασή του να παραχωρήσει στην Ελληνική πολιτεία το ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες χώρου προκύψουν στο διάστημα της μάχης κατά της πανδημίας του κορονοϊου. Ως γνωστόν, οι προπονήσεις ομαδικών αθλημάτων έχουν απαγορευτεί μέχρι τις 27 Μαρτίου, ενώ με βάση να μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από ο πρωί της Δευτέρας (23/3) είναι πιθανό να προκύψει παράταση εφαρμογής της συγκεκριμένης απόφασης.
Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ, με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το οποίο τον διακρίνει, ανακοινώνει, ότι διαθέτει τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου PAOK Sports Arena, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην ελληνική πολιτεία προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει, αν και εφόσον χρειαστεί, και κατά την δική της κρίση, για τις ανάγκες αντιμετώπισης του φονικού ιού ο οποίος μαστίζει την ανθρωπότητα και ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πανδημία.
Στις μέρες τις οποίες περνούμε το αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συλλογικής και ατομικής, είναι αυτό το οποίο πρέπει να χαρακτηρίζει τις πράξεις και τις ενέργειες όλων μας.
Δεν είναι καιρός για λόγια, μόνο έργα! Μείνετε σπίτι, προστατέψτε την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας.
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου