Friday, 19 April, 2024

ΠΑΟΚ: Πρόταση-βόμβα για φορ – Ο πρώτος στόχος και η… έκπληξη

ΠΑΟΚ: Φορτσάρουν Όλαφ Ρέμπε και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά», προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του επιθετικού 

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του επιθετικού στον ΠΑΟΚ. Ο Όλαφ Ρέμπε και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά», έχουν σκανάρει την αγορά και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής έχει καταθέσει επίσημη πρόταση σε επιθετικό που αγωνίζεται σε ομάδα μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κι αν γίνει αποδεκτή τοτε οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα πρόκειται για «βόμβα» στο ελληνικό Πρωτάθλημα.
Η πρόταση αφορά τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, το οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα από τους Θεσσαλονικείς, ενώ φυσικά πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση.
Η… έκπληξη
Παράλληλα, όμως στον ΠΑΟΚ δουλεύον και μια ακόμα περίπτωση, η οποία θα μπει για τα καλά μπροστά, εφόσον δεν προχωρήσει η παραπάνω πρόταση του Ρέμπε.
Μιλάμε φυσικά για τον Τάσο Δουβίκα, με τον επιθετικό του Βόλου, που αν και αναμένεται να προστεθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2021, εφόσον κρίνουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» οτι χρειάζεται, θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

onsports

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου