Wednesday, 24 April, 2024

ΠΑΟΚ: Το συλλαλητήριο των οπαδών στην Καμάρα

Για περίπου 3 ώρες, περισσότεροι από 8000 φίλοι του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στο ειρηνικό συλλαλητήριο 
στην Καμάρα και στην πορεία που έγινε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! Το gazzetta ήταν εκεί. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε!

Σε ένα εντυπωσιακό σε παλμό και κόσμο συλλαλητήριο, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπροστά στην Καμάρα έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα και διατράνωσαν την οργή και την αγανάκτηση τους για το σχέδιο που εξυφαίνει η επιτροπή Αυγενάκη για την εξόντωση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, μικρά παιδιά, γυναίκες, γέροντες, απλοί φίλαθλοι και συνδεσμίτες, συγκεντρώθηκαν μαζικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που παρέλυσε από τον όγκο.


Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ κι έδωσαν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο που είχε ως τόπο συνάντησης την Καμάρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Με εξαίρεση το… κυκλοφοριακό έμφραγμα που δημιουργήθηκε, θα πρέπει να τονιστεί πως παρά το πλήθος του κόσμου δεν συνέβη το παραμικρό παρατράγουδο που θα αμαύρωνε και το μήνυμα του συλλαλητηρίου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια, οι φίλοι του ΠΑΟΚ, κάθε ηλικίας και φύλου φώναζαν συνθήματα κατά των Κυριάκου Μητσοτάκη, Λευτέρη Αυγενάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και συνθήματα στήριξης προς τον Ιβάν Σαββίδη.

Η πορεία πέρασε κι από τον περιβάλλοντα χώρο της ΔΕΘ, όπου έγιναν τα εγκαίνια της Agrotica παρουσία του αρμόδιου Υπουργού Μάκη Βορίδη. Για τον… φόβο των Ιουδαίων υπήρξε μεγάλη αστυνομική δύναμη και η περιοχή της Έκθεσης δεν ήταν προσβάσιμη!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου