Tuesday, 23 April, 2024

ΠΑΟΚ: Τριήμερο ρεπό και… ανάσες – Λήξη συναγερμού με Βιεϊρίνια

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων, φέρνει τριήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ. Καμία ανησυχία για Βιεϊρίνια που θα είναι πανέτοιμος στην επανέναρξη.

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε την απόλυτη ψυχρολουσία στο Ηράκλειο, με το γκολ της ισοφάρισης στο 102ο λεπτό και πηγαίνει στην διακοπή του πρωταθλήματος, με στόχο την ανασύνταξη ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να παραχωρήσει στους ποδοσφαιριστές του τριήμερο ρεπό, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και να αποφορτιστούν. Οι παίκτες του Δικεφάλου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις έχοντας στην διάθεσή τους 1,5 εβδομάδα προκειμένου να δουλέψουν πάνω στις ατέλειες που έχει εντοπίσει ο Ρουμάνος τεχνικός, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ, μάλιστα αναχώρησαν ήδη για τις πατρίδες τους, προκειμένου να περάσουν λίγες ημέρες με τις οικογένειές τους προτού επιστρέψουν και πάλι στην Θεσσαλονίκη.

Λήξη συναγερμού για Βιεϊρίνια

Στο μέτωπο των τραυματιών, υπήρξε λήξη συναγερμού για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που αποχώρησε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, μετά από χτύπημα που δέχθηκε από τον Μπαλογιάννη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, δεν μπορούσε να συνεχίσει αφού το πόδι του γδάρθηκε από το πάτημα που δέχθηκε και αποφασίστηκε να μην ρισκάρει με την συμμετοχή του στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο Βιεϊρίνια θα είναι πανέτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες, έχοντας πάρει και τις απαραίτητες… ανάσες όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου