Thursday, 28 March, 2024

Παραλήρημα Τσουκαλά: «Τουρκόσποροι ΠΑΟΚτσήδες, π@@@α Βιερίνια»

Ο Τάκης Τσουκαλάς ξέφυγε γι’ ακόμη μία φορά στην εκπομπή του, απευθυνόμενος με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Αντελίνο Βιεϊρίνια και των φίλων του ΠΑΟΚ.
Ο γνωστός ανισόρροπος, αν μη τι άλλο, οπαδός του Ολυμπιακού μαζί με τον Άκη Βαρδαλάκη έκαναν αναφορά στον επικείμενο αντίπαλο των «ευρθρόλευκων». Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Τσουκαλάς χαρακτηρίζει «Τουρκόσπουρος» τους φίλους του ΠΑΟΚ, ενώ καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις κατά του Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:
«Δεν τον βάζω τον ΠΑΟΚ στη συζήτηση. Δεν υπάρχει κανείς ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα κατασκευασμένη, του συστήματος του ΣΥΡΙΖΑ της πουστ…, των Πρεσπών! Δεν υπάρχει ρε μπουρδ…! Εδώ να μιλήσουμε με Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτζίδες για να μας πούνε πότε είχαν καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και το έχασαν άδικα.
Όχι τώρα. Ανατρέξτε στα αρχεία των εφημερίδων στην κάθε χρονιά. Έβγαιναν όλοι και έλεγαν «συγχαρητήρια, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος». Περνάνε 2-3 χρόνια και εκεί που λένε πως ήταν καλύτερος, τη σπιλώνουν τη χρονιά. Οι τσάτσοι οι δημοσιογράφοι του 20άρικου που δεν κατάλαβαν τίποτα απ’ ό,τι είχε γίνει
Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρετε πρωτάθλημα ρε μπουρδ…, που τολμάτε να λέτε για του Ολυμπιακού! Μία ομάδα που έχει ένα, το πιο βρώμικο σε όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα άλλα πέφτανε και οι παράγκες. Εδώ είναι παράγκα κρατική, παράγκα ποδοσφαιρική, διαιτητές, ομάδες δικές σας και πάλι σας έφυγε η ψυχή με τον Ολυμπιακό. Γιατί μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να αντέξει σε τέτοιο κυνηγητό. Τα ξέρετε».

Το λινκ του βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=sNQuv0WgyAY&feature=emb_logo
Πηγή: sportime-enwsi.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου