Thursday, 28 March, 2024

ΠΑΣ Γιάννενα-Άρης: Η μάχη της εξάδας

Μεγάλο ματς σήμερα στους «Ζωσιμάδες» με φόντο μια θέση στην εξάδα, ανάμεσα σε ΠΑΣ και Άρη. Σταθερά σε τροχιά play off είναι ο ΠΑΣ, ο οποίος ισοβαθμεί

στην τέταρτη θέση με τον Παναθηναϊκό (33 β.). Η ομάδα του Μεταξά έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και δεν δείχνει ικανή να κρατήσει μία σταθερότητα. Σίγουρα αποτελεί ομάδα έδρας, μιας και δεν έχει ήττα εντός από ομάδα ίδια δυναμικής. Στο σημείο που βρισκόμαστε η νίκη είναι απαραίτητη για το βαθμολογικό κομμάτι, ενώ ίσως τον βολεύει και η ισοπαλία. Στο under 2,5 οι οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις του.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Όταν σκόραρε ο Αριάν Μπεκιάι

Ανάγκη για επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις έχει ο Άρης. Η ήττα-σοκ από τον Βόλο έριξε την ψυχολογία και δημιούργησε ανάγκη για βαθμούς. Αν δεν πάρει πίσω το -6 θα μπει σε περιπέτειες για τα play off, οπότε θέλει να ασφαλίσει την θέση του. Ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει να ανοίξει μία κλειστή άμυνα, πράγμα που όπως έχει αποδείξει του είναι αρκετά δύσκολο. Νo goal οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Ελλάδα στο Koubanezos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου