Friday, 19 April, 2024

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καστοριά 1-2

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καστοριά 1-2

90+3 Τέλος της αναμέτρησης με την Αναγέννηση να γνωρίζει ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά από την ουραγό της κατηγορίας Καστοριά με σκορ 1-2.

78΄ Στη θέση του Τσάβου ο Μπαμπαλής.

77΄ Γκολ για την Καστοριά που κάνει το 1-2 με τον Μπαϊρακτάρη και πάλι από στημένη φάση, έπειτα από τραγική αντίδραση του Σιμψερή.

75΄ Με δέκα παίκτες στα τελευταία η Αναγέννηση καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπίνας.

68΄ Ο Καραδήμος στη θέση του Καρασαββίδη.

52΄ Δεύτερη ανεπανάληπτη ευκαιρία για την Αναγέννηση. Ο Χατζηστέφανου έκανε το γύρισμα  από τα αριστερά, ο Καπουσούζης δεν κατάφερε με προβολή από τα τρία μέτρα να νικήσει τον Μακρή και στη συνέχεια ο Καρασαββίδης με κεφαλιά εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ.

50΄ Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση και έχει απειλήσει με τους Καρακάσογλου και Καπουσούζη.

46΄ Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με τον Χατζηστεφάνου να παίρνει τη θέση του Κάρτζιου.

45΄ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το σκορ στο 1-1.

40΄ Τεράστια ευκαιρία για την Αναγέννηση.  Έπειτα από λάθος της άμυνας ο Κάρτζιος έκανε το σουτ, ο Μακρής απέκρουσε αλλά η μπάλα πήγε στον Καπουσούζη ο οποίος από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στον Δ. Παπαδόπουλο που βρέθηκε πάνω στη γραμμή  καλύπτοντας τον τερματοφύλακά του.

35΄ Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την Καστοριά, στη Θέση του Τσόπρα ο Χριστοφορίδης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γανόλης της Καστοριάς έσπασε το πόδι του και αυτή τη στιγμή διακομίζεται στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών

29΄ Ισοφαρίζει η Καστοριά με τον Νταμζί έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

28΄ Στη θέση του τραυματία Γανόλη μπαίνει ο Νούλας

21΄ Ωραίο σουτ του Κάρτζιου από μακριά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

14΄ ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση με τον Καπουσούζη να σκοράρει μέσα από την περιοχή με αριστερό σουτ.

7΄ Πρώτη καλή φάση για την Αναγέννηση με τον Μπίνα να κάνει καλή ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

1′ Εναρξη του αγώνα

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αντώνης Σαπουντζής): Σιμψερής, Μπίνας, Ξανθόπουλος, Ουζούνης, Σιδηρόπουλος, Τσάβος (78΄ Μπαμπαλής), Καρακάσογλου, Μπάρμπας, Καρασαββίδης (68΄ Καραδήμος), Κάρτζιος (46΄ Χατζηστεφάνου), Καπουσούζης.

Καστοριά (Δημήτρης Ζαρογιάννης): Μακρής, Καρανάσιος, Τσόπρας (35΄ Χριστοφορίδης), Δ. Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Τάσιος, Ντάμζι, Σουμελάς, Γανόλης (28΄ Νούλας), Σολομωνίδης, Γεωργιάδης.

Διαιτητής: Αντώνιος Τσαπάρας  (Σερρών)
Βοηθοί: Δημήτριος Γκαϊταντζής, Αναστάσιος Ζιγκερίδης (Σερρών)
Παρατηρητής: Αντώνιος Βαλιώτης (Λάρισας)

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, η Αναγέννηση υποδέχεται στα Γιαννιτσά την Καστοριά σε μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στη μάχη της παραμονής. Παρακολουθείστε ζωντανά από το logospellas.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου