Tuesday, 23 April, 2024

Αντώνης Σαπουντζής: «Να κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε»

Αντώνης Σαπουντζής: «Να κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε»

Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο προπονητής της Αναγέννησης, Αντώνης Σαπουντζής, μετά την ήττα με 2-1 από την Καστοριά στα Γιαννιτσά.

Για το παιχνίδι με την Καστοριά: «Ήταν ένα καθοριστικό ματς για εμάς που από την αρχή είχαμε σχεδιάσει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κάναμε αρκετά μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε στο πρώτο 25λεπτο και κάναμε αρκετές ευκαιρίες και δύο φορές αποσόβησαν το γκολ πάνω από την γραμμή. Δεχτήκαμε δύο τέρματα από στημένες φάσεις που ήταν καθοριστικά για το παιχνίδι. Μένει η πικρία του αποτέλεσματος απέναντι σε έναν θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Καστοριάς: «Θέλω να ευχηθώ στον παίκτη περαστικά και να γυρίσει το συντομότερο δυνατό. Επίσης στον προπονητή της Καστοριάς καλή συνέχεια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι τέλους. Πρέπει να κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε να σωθούμε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου