Thursday, 25 April, 2024

Βαγγέλης Ντίσιος: «Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την άνοδο»

Βαγγέλης Ντίσιος: «Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την άνοδο»

Με δηλώσεις του στον «Λόγο της Πέλλας», ο προπονητής του πρωταθλητή Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Βαγγέλης Ντίσιος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι τίτλου με τον Αλμωπό, την προετοιμασία της ομάδας ενόψει των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική και τους πιθανούς αντιπάλους. Επίσης αφιέρωσε το πρωτάθλημα σε παίκτες, διοίκηση και τον φίλο του και συνάδελφο Στράτο, που έφυγε απρόσμενα από την ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Έπαιξαν δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού, αλλά δυστυχώς όπως το έφερε η μοίρα, μόνο η μία θα πανηγύριζε. Η νίκη μας έχρισε πρωταθλητές, ενώ σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος θα είχαμε και άλλα παιχνίδια. Τα γρήγορα γκολ που πετύχαμε επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν πολύ καλή διαχείριση».

Για την προετοιμασία ενόψει: «Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις και κάποια φιλικά να μείνουμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο κάποια κομμάτια στα οποία είμαστε καλοί. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε την υπέρβαση για να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα στην Γ΄ Εθνική».

Για τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος: «Τα παιδιά έχουν κάνει κατάθεση ψυχής. Είχαμε πει μετά το ματς με την Άψαλο πως αν κερδίσουμε τα επόμενα 8 παιχνίδιa, τότε θα είμαστε πρωταθλητές. Κάναμε την υπέρβαση, δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ, αυτό στο παιχνίδι με τον Αλμωπό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές».

Για τους πιθανούς αντιπάλους στα μπαράζ: «Δεν έχουμε ακόμα εικόνα των αντιπάλων, αλλά από τη στιγμή που τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχουν ακόμα μερικές αγωνιστικές, θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε κάποια ματς και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες».

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Πρώτα απ’ όλους είναι αφιερωμένο στους ποδοσφαιριστές μου γιατί το αξίζουν. Επίσης στον Κώστα, τον Νίκο, τον Λάκη και τον Άγγελο που είναι οι αφανείς ήρωες στο Διοικητικό Συμβούλιο, τον πρόεδρο και όσους τρέχουν καθημερινά για την ομάδα αλλά και τον πρώην προπονητή, Στέλιο Καλαϊτζή. Προσωπικά θέλω να το αφιερώσω στον φίλο και συνάδελφο Στράτο, που έφυγε απρόσμενα πριν από λίγες ημέρες από την ζωή».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου