Friday, 19 April, 2024

Βαριά ήττα για την Αναγέννηση

Βαριά ήττα για την Αναγέννηση

Με το ευρύ 7-1 ηττήθηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην έδρα του Καμπανιακού για την 27η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής. Μπορεί η ομάδα να έχει υποβιβαστεί ήδη στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας, ωστόσο αυτό δε δικαιολογεί την έκταση του σκορ.

Και όλα αυτά ενώ έγινε το 0-1 μόλις στο 3ο λεπτό με τον Καπουσούζη, ο οποίος μάλιστα είχε κλασική ευκαιρία στο επόμενο λεπτό για να διπλασιάσει τα τέρματα της Αναγέννησης.
Η ισοφάριση ήρθε στο 31ο λεπτό με τον Προβατίδη και από εκείνη τη στιγμή άρχισε η κατρακύλα. Στο 40΄ ο Χρήστου έκανε το 2-1, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου και στην επανάληψη σε διάστημα 10 λεπτών (55΄ – 65΄) η Αναγέννηση δέχθηκε τέσσερα γκολ με τους Αντωνιάδη, Χρήστου, Κουντουρά και Κουκουλέκη. Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Πόπτσης.

Καμπανιακός (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Κουντουράς, Τρικαλινός, Πόπτσης, Ραγκαβίνας, Κουκουλέκης, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (61΄ Γιαννακόπουλος), Σαπανίδης (58΄ Σαρίδης), Προβατίδης (60΄ Βαρότσης).

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Τ. Μπάρμπας): Σιμψερής, Κοκκινίδης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Βερβελές, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης (66΄ Λαζαρίδης), Ασλανίδης, Καραδήμος (46΄ Κυρζιρίδης), Καπουσούζης (71΄ Κοτζαμάνης), Μπίνας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου