Friday, 19 April, 2024

Άγιαξ-ΠΑΟΚ 3-2

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτικός στην Ολλανδία, κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ αλλά ηττήθηκε με 3-2 και θα συνεχίσει στα play offs του Europa League 
Ηττήθηκε από τον Αγιαξ, στη ρεβάνς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (σ.σ. 2-2 το πρώτο ματς στην Τούμπα), με 3-2 και θα συνεχίσει τη ευρωπαϊκή διαδρομή του στα play offs του Europa League, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπραντισλάβας.
Ο δικέφαλος εκτός από την ποιότητα του Άγιαξ που κυριολεκτικά τα χρειάστηκε, είχε να αντιμετωπίσει και την διαιτησία του Άγγλου ρέφερι Πόουσον ο οποίος «έπαιξε» φουλ… έδρα ειδικά μετά το 0-1 που πάγωσε το Άμστερνταμ.
Ο Μπίσεσβαρ έδωσε το προβάδισμα στον «Δικέφαλο» στο 23ο λεπτό και ο Τάντιτς, με πέναλτι, στο 43ο λεπτό έκανε το 1-1. Ο Σέρβος, νωρίτερα (32ο λεπτό) έχασε πέναλτι, με τον Πασχαλάκη να διώχνει την μπάλα.
Στο 79ο λεπτό, με κεφαλιά, ο Ταλιαφίκο έδωσε τα ηνία στον Αγιαξ (2-1) και στο 85ο λεπτό, με νέο πέναλτι, ο Τάντιτς «έγραψε» το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα (94ο λεπτό) ο Μπίσεσβαρ.
Άγιαξ Ονάνα, Μαζράουι, Φέλτμαν, Μαρτίνες, Ταλιαφικο, Φαν Ντε Μπεκ (Ντε Βιτ 90′), Μαρίν (Ντεστ 46′), Μπλιντ, Νέρες (Χούντελαρ 78′), Ζίγιεκ, Τάντιτς.
ΠΑΟΚ Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι (Μίσιτς 82′), Ζαμπά (Λημνιός 71′), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (Σφιντέρσκι 63′), Άκπομ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου