Wednesday, 24 April, 2024

Άνετο πέρασμα της Εθνικής από τη Μολδαβία

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με σκορ 2-0 της Μολδαβίας στο Κισινάου για την 5η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Με ένα καταπληκτικό γκολ του Φορτούνη με τρομερό σουτ στο 32΄ και με το δεύτερο τέρμα από τον αρχηγό της, Μπακασέτα, δέκα λεπτά αργότερα στο 42΄, η ελληνική ομάδα “καθάρισε” εύκολα το ματς από το πρώτο ημίχρονο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ, καθώς ο αγώνας ήταν… μονότερμα στη μεγαλύτερη διάρκεια, με τους γηπεδούχους να μην απειλούν και το σύνολο του Φαν’τ Σιπ να επιβάλλει τον ρυθμό του με καλό ποδόσφαιρο.
Πλέον, απομένει το παιχνίδι της Τετάρτης (18/11, 21:45) με αντίπαλο την Σλοβενία στη Ριζούπολη, που θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου.
Οι Σλοβένοι νίκησαν απόψε 2-1 με ανατροπή το Κόσοβο και θα πάνε στην Αθήνα ως πρωτοπόροι με 13 βαθμούς, ενώ η Ελλάδα έχει 11 και θέλει τη νίκη για να κατακτήσει την πρωτιά και να προβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία της διοργάνωσης.
Συνθέσεις:
ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ναμάσκο, Ζαρντάν, Πόσματς, Αρμάς, Ρεάμπτσιουκ, Τσεμποτάρου (46’ Επουρεάνου), Ιονίτσα (83’ Μπόιτσιουκ), Ράτσα (62’ Τούρτσαν), Κότσιουκ (46’ Τσαϊμάκοφ), Σπατάρου, Νταμασκάν (71’ Ντρος).
ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (62’ Κυριακόπουλος), Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λημνιός (79’ Χατζηγιοβάννης), Μπακασέτας, Φορτούνης (65’ Τζόλης), Παυλίδης (79’ Γιακουμάκης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου