Thursday, 28 March, 2024

Άρης-Ατρόμητος 1-2

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ατρόμητος κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Άρη με 2-1 για την 26η αγωνιστική της Super League 1.
Διπλό ψυχολογίας πέτυχε ο Ατρόμητος στην έδρα του Άρη με 2-1. Οι Περιστεριώτες αν και δέχτηκαν πρώτοι γκολ μπόρεσαν να βρουν δίχτυα δύο φορές και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή με σουτ του Γκάμα στο 16′. Οκτώ λεπτά μετά ο Φετφατζίδης έκανε μία ωραία ενέργεια αλλά ο Μανδάς μπλόκαρε τη μπάλα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 41′.
Ο Ντε Πο έκανε τη σέντρα ο Ενσικουλού πήρε την κεφαλιά αλλά ο Έμαν απέκρουσε σε κόρνερ. Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ. Ο Μαντσίνι εκμεταλλεύτηκε την τρύπα στην αντίπαλη άμυνα και πάσαρε στον Ντιγκινί που πλάσαρε τον Μανδά για το 1-0.
Η χαρά του Άρη ωστόσο δεν κράτησε για πολύ μιας και στο 52′ ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1. Ο Χαρίσης έκανε το γύρισμα, ο Ανδρούτσος άφησε έξυπνα στον Ενσικουλού και εκείνος βρήκε δίχτυα. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την ομάδα των δυτικών προαστίων αφού στο 60′ έφτασε στην ανατροπή χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Γκάλο.
Η ομάδα του Ένινγκ προσπάθησε να αντιδράσει και το 65′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τόνσο να στέλνει τη μπάλα από το ύψος του πέναλτι ψηλά άουτ. Έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά στο 2-2 αλλά ο Μανδάς κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Στα υπολειπόμενα λεπτά το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Ατρόμητο να κατακτά τη νίκη.
Σκόρερ: 48′ Ντιγκινί – 52′ Ενσικουλού, 60′ Γκάλο
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Ενσικουλού, Ανδρούτσος, Γκάλο, Ντε Πο, Σόουζα, Χαρίσης, Μανούσος, Μαντσίνι.
Οι συνθέσεις:
Άρης (Μ. Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Σόουζα, Σάσα, Μπακούτσης (64′ Μαρτίνεζ), Ματίγια, Λάρσον (46′ Ντιγκινί), Γκάμα (46′ Τόνσο), Μαντσίνι, Φετφατζίδης
Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Mανδάς, Ρισβάνης, Στρούγγης, Νάτσος, Γκάλο, Χαρίσης, Μπουζούλαντζιτς, Μανούσος, Ανδρούτσος (81′ Μπαένα), Ενσικουλού (69′ Ούμπιδες), Ντε Πο (76′ Γιακουμάκης).
fosonline.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου