Friday, 29 March, 2024

Άρης-Βόλος 4-2

Με τον Λουίς Πάλμα να βρίσκεται σε μεγάλο βράδυ (δύο γκολ και μια ασίστ) ο Άρης επικράτησε με το ευρύ 4-2 του Βόλου

εξασφαλίζοντας έτσι δύο «στροφές» πριν το φινάλε των playoff της Superleague το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Άρης είχε από την αρχή τα ηνία του αγώνα μετουσιώνοντας την κυριαρχία του σε γκολ μόλις στο 3′.

Ο Εμπακατά έκανε το ανέβασμα από τα δεξιά με την παράλληλη μπαλιά του να μην απομακρύνεται από τους αμυντικούς του Βόλου και τον Πάλμα να καιροφυλακτεί στο δεύτερο δοκάρι, για να γράψει το 1-0 με μονοκόμματο αριστερό σουτ από πλάγια θέση. Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να φτάνουν και σε ένα δεύτερο τέρμα λίγο πριν την ανάπαυλα (43′).

Ο Εμπακατά κυνήγησε με πάθος τη μπάλα και ανάγκασε τον Σι να τον ανατρέψει, για να αναλάβει την εκτέλεση πέναλτι ο Πάλμα και να νικήσει τον Αυγερινό (αντικατέστησε τον Κότνικ στο 21ο λεπτό), γράφοντας το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα της Μαγνησίας δεν πτοήθηκε από το εις βάρος της αποτέλεσμα, βγάζοντας αντίδραση με το καλημέρα της επανάληψης. Οι Τάχατος, Γκάγκι και Ντέλετις έκρυψαν τη μπάλα, με τον πρώτο να βρίσκεται απέναντι στον Κουέστα και να τον νικά για το 2-1.

Ωστόσο έξι λεπτά αργότερα ο Άρης πήρε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων με τον Πάλμα να βγάζει εξαιρετική μπαλιά προς τον Γκρέι, με τον Άγγλο φορ να κάνει το 3-1 με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ούτε εκεί όμως μπόρεσαν να «ηρεμήσουν» οι γηπεδούχοι, με τον Βόλο να μειώνει ξανά σε 3-2 χάρη στο τέρμα του Γκάγκι στο 59′.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ματέο Γκαρσία στο 74′, έπειτα από όμορφη ασίστ του Νταρίντα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μαζικού (81′ Ενκουλού), Ετέμπο, Νταρίντα (82′ Σγουρός), Νταμπό (56′ Ρουπ), Γκαρσία, Γκρέι (81′ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (57′ Ιτούρμπε).

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ (21′ Αυγερινός), Τάχατος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Σι (73′ Πιρές) Άλχο, Γκάγκι, Τσοκάνης, Λούνα (82′ Μεθκίδα), Μεταξάς (46′ Κάτσε), Ντέλετιτς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου