Thursday, 28 March, 2024

Άρης Λιπαρού – Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης 0 – 9

Αγώνας ανάξιος κριτικής τυπικού χαρακτήρα με μοναδικό όφελος την προπόνηση των ποδοσφαιριστών έγινε στο γήπεδο του Λιπαρού.
4ο φάουλ από δεξιά του Παπαδόπουλου Γ. κεφαλιά Ζαφειρίου από τα ύψος του πέναλτι η μπάλα θα χτυπήσει στην ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού του Τιάπα στη συνέχεια στην πλάτη του για να καταλήξει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.
20ο σουτ του Καραγιάννη η μπάλα θα χτυπήσει σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή να καταλογίσει το πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει ο ίδιος σημειώνοντας το 0 – 2.


24ο εκτέλεση φάουλ Παπαδόπουλου Γ. απ΄ τ΄ αριστερά, κεφαλιά του Ορφανίδη προς τα πίσω με την μπάλα πηγαίνοντας στο δεύτερο δοκάρι ο Τσιρακίδης θα πλασάρει διαμορφώνοντας το σκορ σε 0 – 3.
33ο ωραίο ευθύβολο δυνατό σου του Μποζίδη έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα θα καταλήξει στην δεξιά γωνία του Τιάπα διαμορφώνοντας το 0 – 4.
40ο ανατροπή Τσάλμα μέσα στην μεγάλη περιοχή το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδόπουλος Γ. ανεβάζοντας το δίκτη του σκορ σε 0 – 5.
49ο ατομική προσπάθεια του Βεζυριανόπουλου θα πλασάρει κάνοντας το 0 – 6.
58ο υποδειγματικό πλασέ του Δημόπουλου και το σκορ θα διαμορφωθεί σε 0 – 7
60ο πάσα από δεξιά του ολομόναχου Βεζυριανόπουλου στον αμαρκάριστο Δημόπουλο ο τελευταίος με πλασέ θα διαμορφώσει το 0 – 8.
68ο πάσα του Δημόπουλου από δεξιά στον Μποζίδη με πλασέ ο τελευταίος θα διαμορφώσει το τελικό 0 – 9.
Η διαιτησία του κ. Δεμερτζή Ν. με επόπτες τους κ.κ. Βασιλειάδη Α., Αμαξοπούλου χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ (ΣΥΡΜΑΛΗΣ Φ.): Τιάπας, Βαρδαρέντζης, Παπαπετρου, Debova, Ιωαννίδης, Μήνας, Τσελεγγίδης, Μαγγανάρης, Τόπκας (60ο Ασάρβελης), Μανδάλης, Παλάνης (46ο Ιωαννίδης)
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Τσάλμας, Ορφανίδης, Τσιρακίδης, Μπρέγου (46ο Δημόπουλος), Παπαδόπουλος Γ.(46ο Βεζυριανόπουλος), Μιχαηλίδης, Καραγιάννης (46ο Τσιόπτσης), Ζαφειρίου (46ο Παυλίδης), Μποζίδης, Καραφουλίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου