Thursday, 28 March, 2024

Έξαλλοι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς – Τι ποινές προβλέπονται

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν έξαλλοι με την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν εκτός… εαυτού κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με τα τα όσα τραγικά συνέβησαν και τη διακοπή του αγώνα με τον Άρη, λόγω της εισβολής φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των επεισοδίων που δημιούργησαν.
Αξιοσημείωτο είναι πως μετά από σχεδόν 40 λεπτά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να συνεχίσουν το ματς, με εκείνους του «Δικεφάλου του Βορρά» να είναι εμφανώς… ξενερωμένοι με τα όσα διαδραματίστηκαν.
Ασβεστάς: «Τι ποινές προβλέπονται για τον ΠΑΟΚ μετά την εισβολή των οπαδών του»
Ο Άρης Ασβεστάς τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με τη διακοπή στο ΠΑΟΚ-Άρης λόγω ρίψης αντικειμένων και εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο τι τιμωρία προβλέπεται για τον «δικέφαλο του Βορρά», μετά τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Άρη λόγω ρίψης αντικειμένων και εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Όπως είπε, λοιπόν, από τη στιγμή που το ματς δεν διακόπηκε οριστικά, αλλά συνεχίστηκε, ο ΠΑΟΚ θα δικαστεί για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που συνδέονται με βιαιοπραγίες και φθορές. Επομένως κινδυνεύει με 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 50 έως 250 χιλιάδες ευρώ.

sport-fm.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου