Thursday, 28 March, 2024

Έχει αξία το Over στην Πόλη, για την πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Ατρόμητος

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει και πάλι την Τουρκία, αυτή την φορά στην Κωνσταντινούπολη. Για τη Σούπερ Λιγκ, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες είναι η μοναδική ομάδα χωρίς έκτος έδρας νίκη τη φετινή σεζόν, απόψε τους παρουσιάζετε η ευκαιρία να κάνουν «σεφτέ».

Αξίζει το στοίχημα στην bet365 live;

  1. Τουρκία-Ελλάδα (19:00)

Για το 2ο γκρουπ των προκριματικών του Μουντομπάσκετ, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ζώνης, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας (2-1) δοκιμάζεται απέναντι στην Τουρκία (1-2) στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης. Οι δύο χώρες συναντήθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή (25/2) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και η ελληνική ομάδα πήρε τη νίκη με 72-71 χάρη σε ένα αμφιλεγόμενο φάουλ πάνω στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ευστόχησε σε δύο βολές στο φινάλε.

➥Η Τουρκία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και περιμένουμε παιχνίδι με υψηλότερο τέμπο. Ποντάρουμε στο Over 152,5 με value bet  απόδοση στο 1.95.

  1. Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος (19:30)

Κομβικό ματς στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ατρόμητο με φόντο την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων παίζεται το θέατρο του παραλόγου, καθώς ο Τζανλούκα Φέστα, που επέστρεψε σχεδόν ένα μήνα από την πρώτη απόλυσή του, αντίκρισε ξανά την πόρτα της εξόδου μετά τη βαριά ήττα από τον Ιωνικό με 4-0 στη Νίκαια. Ο Μπάμπης Τεννές ανέλαβε για 6η φορά τα ηνία της ομάδας και καλείται για την απόλυτη ανατροπή. Ο Ατρόμητος είναι βελτιωμένος με τον Κρις Κόουλμαν, αλλά και οι Περιστεριώτες προέρχονται από βαριά ήττα στην έδρα του Άρη με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είναι η μοναδική ομάδα στην κορυφαία κατηγορία χωρίς εκτός έδρας νίκη. Επιλογή μας είναι το διπλό σε απόδοση 2.70.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου