Friday, 19 April, 2024

Ήττα Αλμωπού Αριδαίας από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Την ήττα με 4-0 γνώρισε ο Αλμωπός στην Καρδίτσα απο την Αναγέννηση. Οι ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό

μετά από αδράνεια της άμυνας και από στατική φάση. Στην συνέχεια οι παίκτες του Αλμωπού προσπάθησαν να ισορροπήσουν χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο 31ο και 37ο λεπτό.
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό η ομάδα της Αναγέννησης έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο Β ημίχρονο και μετά τις αλλαγές του προπονητή, ο Αλμωπός είχε κάποιες καλές στιγμές ωστόσο στο 67ο λεπτό έγινε το 3-0 σε μια αντεπίθεση της Αναγέννησης και ενώ ο Αλμωπός έψαχνε το γκολ που θα τον έβαζε στο παιχνίδι. Στο 79ο λεπτό η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Από το σημείο αυτό και μετά έπεσε ο ρυθμός της αναμέτρησης.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Κουτσιανικούλης, Μπενγκόα, Αθανασιάδης.
Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας (68’ Κολλαράς), Παρασκευάς (68’ Γιαλαμούδης), Σέχου, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου (45’ Ζαχαρός), Κέρθι, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης (82’ Rivas), Καράμπελας, Γιουκούδης (45’ Μπακούτσης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου