Thursday, 28 March, 2024

Ήττα Εδεσσαϊκού από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου στη Νεάπολη πήρε τη νίκη επί του Εδεσσαϊκού με 1-0.
Από την αρχή του αγώνα δεν σημειώθηκαν και ιδιαίτερες φάσεις ή ευκαιρίες. Στο 35′  η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία από τον Εδεσσαϊκό, με τον Σαμαρά να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία προσπάθεια του Ιωάννου, να πλασάρει, αλλά να βλέπει τον Καβουσάκη να μπλοκάρει κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.
Στο 42′ ένα φάουλ του Αναστασίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σκοπελίτη από πλεονεκτική θέση στις καθυστερήσεις. Κάπως έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0, σε ένα πρώτο μέρος που οι ερυθρόλευκοι πάλεψαν για κάτι καλύτερο από το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πιο επιφυλακτικά, ψάχνοντας τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, πριν έρθει το 62ο λεπτό με τον Ολυμπιακό Βόλου να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από ασυνεννοησία και λάθος γύρισμα του Μωυσίδη στον Δομουκτσίδη, ο Ντινόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον κίπερ του Εδεσσαϊκού που πρόλαβε και έκλεισε την γωνιά του. Στο 64′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους σοβαρή ευκαιρία με το μακρινό σουτ από τον Μαντώ να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καβουσάκη, ενώ δύο λεπτά μετά η προσπάθεια του Κατσαγεωργίου από καλή θέση αποκρούστηκε από τα σώματα.
Στο 73′ ο Παπαϊωάννου έπιασε μια κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Κόλα που πέρασε ελάχιστα άουτ, πριν έρθει το γκολ λύτρωσης στο επόμενο λεπτό. Μετά από κάθετη πάσα στην καρδιά της περιοχής, ο Αναστασίου έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το κοντρόλ και με ένα ψύχραιμο πλασέ στη αριστερή γωνία του Δομουκτσίδη άνοιξε το σκορ μέσα σε αποθέωση! Στα λεπτά που απέμειναν οι ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους, κρατώντας μακριά από την περιοχή του Καβουσάκη τους παίκτες του Εδεσσαϊκού, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.
Επόμενο ματς Εδεσσαϊκός-ΠΑΟΚ Κρηστωνης
Ολυμπιακός Βόλου: Καβουσάκης, Μαργαρίτης (46′ Καρατσόλης – 88′ Σταμπουλής), Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμος, Γιαρλέλης (58′ Ντινόπουλος), Σκοπελίτης, Αναστασίου, Καρβούνης (65′ Κατσαγεωργίου)
Εδεσσαϊκός: Δομουκτσίδης, Λυρτζής, Πρέτσι, Κεσίδης, Μωυσίδης, Μαντώς, Αναστασιάδης, Ιωάννου, Καραγιάννης (13′ Στογιαννίδης), Χαντζάρας, Σαμαράς (80′ Σούκιας)
Πηγή: regista.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου