Wednesday, 24 April, 2024

Ήττα του ΠΑΟΚ στη Δανία (1-0)

Ζόρια για τον ΠΑΟΚ στη Δανία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν απείλησε ποτέ τη Μίντιλαντ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός στη Δανία και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν απείλησε ποτέ την εστία της Μίντιλαντ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Οι Δανοί είχαν τις ευκαιρίες, οι «ασπρόμαυροι» μια φλύαρη υπεροχή, με την… μπίλια να κάθεται στους Δανούς.

Ο Άντερσον ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Χένρικσεν, με τον ΠΑΟΚ να παίζει τα… ρέστα του στην Τούμπα. Το δοκάρι του Τσαρλς στο 90ο λεπτό κρατά μέσα στο παιχνίδι τους «ασπρόμαυρους», που θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Μόνιμη πηγή κινδύνου η αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ

Στα πρώτα λεπτά, οι παίκτες της Μίντιλαντ πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο της MCH Arena, χτυπώντας συνεχώς από την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς ψηλά, αλλά την πρώτη καλή ευκαιρία την είχε ο Δικέφαλος. Στο 18ο λεπτό, ο Μιτρίτσα έκανε ωραία κίνηση και πάσα στον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος άσος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, με τον Όλαφσον να τον νικά εντυπωσιακά.

Δύο λεπτά αργότερα, η Μίντιλαντ άνοιξε το σκορ. Και πάλι από την αριστερή πλευρά των ασπρόμαυρων, ο Εβάντερ βρήκε με εντυπωσιακό τρόπο τον Άντερσον, που πάτησε περιοχή και έγραψε εύκολα το 1-0.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου έψαξαν αντίδραση στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τσιγγάρα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 44΄. Ο Ζίβκοβιτς έβγαλε γλυκιά σέντρα, ο Έλληνας παίκτης έπιασε την γυριστή κεφαλιά… ξυρίζοντας το δοκάρι του γκολκίπερ της Μίντιλαντ.

‘Ετσι, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με την Μίντιλαντ μπροστά στο σκορ.

Λιγοστές φάσεις στο δεύτερο μέρος

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τον Μπίσεσβαρ, περνώντας εκτός αγώνα τον Μιτρίτσα.

Στο 50ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 2-0. Ο Ίσακσεν συνέκλινε από τα δεξιά και σούταρε, με τον Πασχαλάκη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση. Ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός, με το σουτ του Τσιγγάρα στο 54΄ να σταματά στα σώματα. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν αισθητά ανεβασμένη απόδοση, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν δίοδο προς την εστία των Δανών. Ο Δικέφαλος συνέχιζε να πιέζει, με τις ευκαιρίες όμως να… αγνοούνται. Οι Δανοί έκαναν συντήρηση του υπέρ τους 1-0 και έφτασαν… αγκαλιά από το δεύτερο γκολ στο 90΄. Ο Τσαρλς εξαπέλυσε μια απίθανη οβίδα, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Οι «ασπρόμαυροι» γλίτωσαν από το 2-0 και ελπίζουν για την ανατροπή στην Τούμπα.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Όλασφον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Ντιρ (60’Παουλίνιο), Άντερσον, Εβάντερ (60’Μάγερ), Ονιεντικά, Ίσακσεν (70’Τσάρλες), Σίστο (82’Μαρόνι), Μπρουμάδο (70’Λιντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79’Σοάρες), Τσιγγάρας, Σβαμπ (69’Βιεϊρίνια), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (79’Eλ Καντουρί), Μιτρίτσα (46’Μπίσεσβαρ), Άκπομ (84’Τσόλακ).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου