Tuesday, 19 March, 2024

Αδικείται από το σετ η Μούρα

Αδικείται από το σετ η Μούρα

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Διάβασε εδώ τον πλήρη οδηγό για ρουλετα!

Οι ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο αποψινό πρόγραμμα. Θα σταθώ σε ένα παιχνίδι με αρκετά μεγάλη απόκλιση στο σετ αποδόσεων, το Λουντογκόρετς-Μούρα.

Το πρώτο ματς στην έδρα της σλοβενικής ομάδας έληξε 0-0, με τη Μούρα να στέκεται αξιοπρεπώς και να έχει μάλιστα δοκάρι. Ανερχόμενη δύναμη του ποδοσφαίρου της χώρας, πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ στον προηγούμενο γύρο έθεσε εκτός την πρωταθλήτρια της βόρειας γειτονικής χώρας, Σκεντίγια, με συνολικό σκορ 6-0 (5-0 εντός και 1-0 εκτός). Πέρσι είχε κάνει έκπληξη και στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα είχε θέσει εκτός την Άαρχους από τη Δανία (3-0), για να συντριβεί στη συνέχεια από την Αϊντχόφεν (1-5). Η Λουντογκόρετς έχει σαφέστατα πολύ περισσότερες παραστάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επτά φορές έχει συμμετάσχει σε ομίλους Τσάμπιονς ή Γιουρόπα Λιγκ, με μεγαλύτερη διάκριση το 2014 όταν έφτασε έως τους «16» του Γιουρόπα. Βέβαια έχει καιρό να κάνει κάτι αξιοσημείωτο, πέρσι υπέστη 6 ήττες σε ισάριθμους αγώνες του γκρουπ της στο Γιουρόπα (από Τότεναμ, Λίντσερ και Αντβέρπ). Διαθέτει αρκετά ποιοτικούς παίκτες όπως οι επιθετικοί Ντεσπόροφ και Σωτηρίου, μεταξύ άλλων.

Αμφότερες δεν έχουν δεχτεί γκολ ως τώρα και στα 3 τους παιχνίδια στον θεσμό, οπότε λογικά θα δούμε ένα κλειστό ματς. Βρίσκω υπερβολικό το… δεκαράκι στο διπλό, αλλά επειδή δεν γνωρίζω όσο θα έπρεπε τις ομάδες θα πάρω την κάλυψη του ασιατικού.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Champions League στο Foxbet.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου