Thursday, 18 April, 2024

ΑΕΚ: «Διπλό» με τον… τρόπο της στη Λαμία και τώρα Άρης!

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Λαμίας στη Φθιώτιδα με τον… δικό της τρόπο. Η Ένωση δείχνει να αποκτά… ταυτότητα Χιμένεθ

όπως έδειξε και κόντρα στον Παναιτωλικό κρατώντας την ουσία στους αγώνες της. Δίχως να εντυπωσιάζει, ήταν καλύτερη των γηπεδούχων και προηγήθηκε στο 9’ με όμορφο γκολ έπειτα από κίνηση και σουτ του Ανσαριφάρντ.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Μπακάκη για το 0-2 σε τετ α τετ (18’) και είχαν δοκάρι με τον Ανσαριφάρντ στο 21’.
Η Λαμία ισορρόπησε στο ημίωρο δίχως ωστόσο να βρίσκει απάντηση και ισοφάριση έχοντας κορυφαία στιγμή τη χαμένη ευκαιρία του Προβυδάκη.
Η αποβολή του Ινσούα
Με παίκτη λιγότερο από το 53’ αγωνίστηκε η ΑΕΚ στη Λαμία. Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ινσούα για μαρκάρισμα στον Προβυδάκη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε την εξέταση του VAR από τον 4ο διαιτητή του αγώνα, ενώ ο αριστερός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ αποχωρώντας εκνευρισμένος από το γήπεδο κλώτσησε μια πόρτα. Η «Ένωση» σχολίασε μάλιστα μέσω Facebook: «53’ Ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης, με μια κόκκινη-εφεύρεση στον Ινσούα, αφήνει την ΑΕΚ με δέκα παίκτες». Ο Χιμένεθ «θωράκισε» μεσοαμυντικά την ομάδα του διαχειριζόμενος σωστά το υπέρ της 1-0 και δίχως να απειληθεί έφτασε στη νίκη.
Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βλάχος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο (59′ Τζανδάρης), Μπιάρνασον (74′ Γκούγκα), Προβυδάκης (59′ Ντέλετιτς), Βασιλακάκης (59′ Αραμπούλι), Ρόμανιτς (63′ Τιρόνε), Καραμάνος
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Ινσούα, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης, Σιμόες, Σάκχοφ (69′ Κρίστιτσιτς), Μάνταλος (62′ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς (69′ Λιβάια), Αλμπάνης (57′ Λόπες), Ανσαριφάρντ (63′ Ολιβέιρα).
metrosport

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου